'Transfer van Til naar PSV dichtbij na vroege keuring in Eindhoven'

3 juli 2022, 10:25

Guus Til mag zijn bijna speler van PSV noemen. De transfer van de aanvallende middenvelder is dit weekend in een stroomversnelling gekomen en wordt waarschijnlijk snel afgerond. Feyenoord en Royal Antwerp grijpen mis en blijven teleurgesteld achter.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Til zondagochtend in een vroegte een medische keuring ondergaan. Nu moeten de laatste plooien nog worden gladgestreken en dan kan Til een meerjarig contract ondertekenen in het Philips Stadion. De international van Oranje moet zijn huidige werkgever Spartak Moskou, waar hij tot medio 2024 vastligt, nog wel wat miljoenen opleveren.

Het is volgens het ED nog niet duidelijk hoe de transfer gestalte gaat krijgen. Het kan namelijk zijn dat Til eerst op huurbasis naar Eindhoven komt, maar ook een definitieve overgang wordt deze zomer niet uitgesloten. Dat is een flinke streep door de rekening van Arne Slot, die Til graag nog een seizoen bij Feyenoord had gezien. Slot moet nu dus op zoek naar iemand anders.

Ook het Belgische Antwerp moet verder kijken. De werkgever van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars wilde Til graag hebben. Afgelopen zaterdag liet de speler echter weten een transfer naar de Jupiler Pro League niet te zien zitten. De 24-jarige Til begon zijn loopbaan bij AZ en speelde vervolgens voor Spartak, Freiburg en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat Til naar PSV gaat is not amused, maar te begrijpen. Ieder jaar meer kans op Europees voetbal, w.o. CL, dan Feyenoord. Waar ik mij wel druk om maak, is dat het zo stil is rondom top aankopen. Over 1 maand begint de competitie en wie moet de doelpunten maken. Ruim 40 doelpunten zijn verloren gegaan met vertrek van 4 spelers. Als Feyenoord niet oppast, staat de club in een vroeg stadium van de competitie al in punten op achterstand t.o.v. van de concurrenten. Hopelijk, komen ze snel met verrassingen. Zoals andere clubs met verrassende aanwinsten zijn gekomen. Duidelijk is, er geen tijd meer te verliezen. De beste trainer van Nederland 2022 verdient beter.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weet je nog hoe we er vorig jaar rond deze tijd er voor stonden . Best aardig seizoen gehad toch!? De eerste echte wedstrijd is 7 augustus pas ,en de window sluit over 2 maanden pas. Qua budget is de 3e plek nog gewoon reeeel . Dat haal je niet zo maar in Alles daarboven bonus. We moeten gewoon weer zorgen dat er een leuk team staat dat mee doet en ver komt europees . Waardoor er weer spelers voor veel verkocht wordt . Zo kruip je uit een financieel dal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen