Ten Hag wil Martinez snel vastleggen; Ajax blijft jagen op drietal

4 juli 2022, 07:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United wil vaart zetten achter de komst van Lisandro Martinez. De Engelse club wil de verdediger voor vrijdag inlijven, zodat hij direct aan kan sluiten als de club op tour gaat door Azië en Australië. Ajax wil de verdediger het liefst behouden, maar Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar weten dat elke speler tegen een bepaalde prijs te koop is. Voor de Argentijn zou dat bedrag vijftig miljoen euro zijn.

De Telegraaf weet dat Manchester United een bod heeft gedaan van 45 miljoen euro inclusief vier miljoen aan bonussen. Dat is nog niet genoeg om een akkoord te krijgen van Ajax, terwijl Arsenal ook blijft azen op de mandekker. De Londenaren hebben deze week een nieuw gesprek met de Amsterdammers, waardoor de haast bij United niet zo vreemd is. Erik ten Hag wil niets liever dan samenwerken met Martinez en heeft dat nadrukkelijk laten weten bij het bestuur. Of die wens in vervulling gaat, zal de komende dagen moeten blijken.

Bergwijn, Brobbey en Wijndal

Waar Martinez mogelijk verkast, hopen de Amsterdammers nog altijd Wijndal, Brian Brobbey en Steven Bergwijn aan te trekken. De komst van de verdediger is een kwestie van tijd. AZ en Ajax hebben een akkoord over een transfersom van tien miljoen euro, de speler wil graag en Alfred Schreuder liet zich ook al lovend uit over de vleugelverdediger. Hij noemde Wijndal een 'erg interessante speler'.

Of Brobbey definitief terugkeert in de Johan Cruijff ArenA is nog maar de vraag. Huntelaar en Hamstra zitten deze week weer om de tafel met het bestuur van RB Leipzig om te praten over een deal. Volgens De Telegraaf is er een gat tussen vraag en aanbod van tien miljoen euro, maar in Duitsland gaat het verhaal dat de clubs bijna akkoord zijn over de sterke goalgetter. Hij moet een van de nieuwe smaakmakers worden, samen met Bergwijn. Ajax en de speler van Tottenham Hotspur hebben al vijf weken een persoonlijk akkoord, maar de Amsterdammers kwamen er tot dusver niet uit met de Londense club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen