'Volgt Memphis landgenoot Bergwijn op? Spurs informeert bij Barça'

4 juli 2022, 12:10

Memphis Depay liet zaterdagavond weten dat hij stond te popelen om aan het nieuwe seizoen bij FC Barcelona te beginnen, maar is het is de vraag of hij zich na de zomerse transferperiode nog spelers van Blaugrana mag noemen. De aanvaller wordt aan meerdere clubs gelinkt, waarbij vooral de naam van Tottenham Hotspur de revue passeert.

De Engelse club is al even met de Catalanen in gesprek, al is dat niet om over een transfer van Memphis te praten. Spurs wil Barcelona namelijk tijdelijk verlossen van verdediger Clément Lenglet, die onder Xavi niet hoeft te rekenen op speeltijd in Camp nou. Tijdens die gesprekken is inmiddels ook de naam van de Nederlands international gevallen, weet SPORT. Daarbij zou het uiteraard niet gaan om een huurdeal, aangezien hij nog maar één jaar vastligt.

Ondanks het kortlopende contract zou de Catalaanse club hoog inzetten qua vraagprijs. Memphis mag alleen vertrekken voor een bedrag tussen de 25 en dertig miljoen euro. Dat terwijl hij afgelopen seizoen gratis naar FC Barcelona kwam. Memphis scoorde in zijn debuutseizoen twaalf keer in de Spaanse competitie. Onder Ronald Koeman begon hij goed, maar na zijn ontslag kwam de aanvaller minder aan spelen toe. Dat had deels met een aantal kleine pijntjes te maken.

Lees ook: BREAK! Ajax verbreekt transferrecord voor Steven Bergwijn

Nu zou Robert Lewandowski in beeld zijn bij Xavi, waardoor de kansen op speeltijd lijken te slinken voor Memphis. Mogelijk kan Tottenham hem een uitweg bieden. De club staat op het punt om Steven Bergwijn voor dertig miljoen euro te verkopen aan Ajax. Met dat geld kan de aanvaller van Barça gehaald worden. Mogelijk volgt hij zijn landgenoot dus op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen