Feyenoord
0 – 0
SC Heerenveen
FC Barcelona
0 – 0
Rayo Vallecano

Waarom Zweden met schuin oog naar Heerenveen - TOP kijkt

5 juli 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 5 juli.

Waarom Zweden met schuin oog naar Heerenveen - TOP kijkt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nieuws

Transferblog
De clubs zijn aan hun voorbereiding zijn begonnen en ondertussen wordt er ook hard gewerkt om de selecties voor het nieuwe seizoen op orde te krijgen. Wat staat er vandaag te gebeuren op de transfermarkt? Er staat nog veel te gebeuren bij Ajax, PSV en Feyenoord. De traditionele top drie wil zich graag versterken, maar moet ook vrezen voor het vertrek van enkele sterkhouders. Komt er vandaag nog witte rook? Volg de laatste ontwikkelingen in het transferblog van FCUpdate.nl!

Wedstrijden

sc Heerenveen - TOP Oss (19.00)
Een oefenwedstrijdje tussen een ploeg uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie is niet erg spannend, maar toch zal er vandaag ook vanuit Zweden met een schuin ook naar dit duel gekeken worden. Gisteren werd bekend dat sc Heerenveen de komende dagen Hussein Ali van Örebro op proef heeft. Opvallend, aangezien de competitie in het Scandinavische land gewoon doorgaat. Mocht hij een goede indruk achterlaten, dan bestaat de kans dat de Friezen snel de portemonnee trekken voor de verdediger, die nog een contract heeft tot het einde van dit jaar.

Voetbal op tv

17.30 uur: Voetbalpraat, ESPN - voetbaltalkshow
23.00 uur. ESPN Vandaag, ESPN - nieuwsprogramma met laatste sport-updates

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie