FC Barcelona
0 – 0
Rayo Vallecano

Guus Til verklaart keuze voor PSV: "Alles straalt klasse uit"

4 juli 2022 – Guus Til mag zich officieel speler van PSV noemen. De 24-jarige middenvelder is definitief overgenomen van het Russische Spartak Moskou en heeft een contract voor vier seizoenen ondertekend. Til is trots dat hij komend seizoen de clubkleuren van PSV mag verdedigen.

Guus Til verklaart keuze voor PSV: "Alles straalt klasse uit"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Til is blij dat PSV het in hem ziet zitten. "Alles straalt hier klasse uit, dat het een enorm grote club is. Daarom ben ik er heel blij mee", aldus de middenvelder in gesprek met de clubkanalen van de Eindhovenaren. "Het is altijd een eer als zo'n grote club zich voor je meldt. Het sportieve plaatje speelt mee, maar ook de stabiliteit. Vooral met het oog op wat er in Oekraïne aan de hand is."

Lees ook: PSV legt Til voor vier seizoenen vast

Til doelt daarmee op de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. "Mijn familie en vrienden maakten zich wel zorgen. We weten allemaal wat er daar aan de hand is, dus dat was ook belangrijk voor mijn keuze. Daarom is het nu fijn dat ik hier voor vier jaar kan tekenen."

De middenvelder voerde goede gesprekken met hoofdcoach Ruud van Nistelrooij, die deze zomer het stokje heeft overgenomen van Roger Schmidt. "Hij heeft zijn vertrouwen naar mij uitgesproken." Til kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. "Ik wil prijzen pakken, meedoen om de titel en de Champions League halen. Dat zijn allerlei dingen waar je als klein jochie van droomt."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd