'Chelsea wil stunten en overweegt Ten Hag te beroven van Ronaldo'

4 juli 2022, 16:21

Chelsea overweegt een bod uit te brengen op Cristiano Ronaldo. De Portugese aanvaller mag eigenlijk niet vertrekken bij Manchester United, maar zou volgens diverse geruchten zelf een transfer naar een andere club overwegen. Chelsea hoopt daarvan te kunnen profiteren.

Volgens The Athletic onderzoekt Chelsea momenteel de mogelijkheid om de aanvaller over te nemen. Zaakwaarnemer Jorge Mendes is momenteel met de topclub in gesprek om een transfer te bespreken. Het idee om Ronaldo aan te trekken, komt vooral uit de koker van de nieuwe eigenaar Todd Boehly. Hij staat open voor de komst van de aanvaller.

Het is niet duidelijk of dat ook voor coach Thomas Tuchel geldt. De Duitse oefenmeester is fan van de 37-jarige aanvaller, maar onduidelijk is of hij ook groen licht zou geven voor de transfer. Daarvoor is overigens nog veel nodig: het Manchester United van coach Erik ten Hag geeft momenteel aan dat de aanvaller niet te koop is.

Bij Chelsea zou Ronaldo verzekerd zijn van deelname aan de Champions League. De Londenaren eindigden afgelopen seizoen als nummer drie. Ronaldo is met United veroordeeld tot het spelen van de Europa League. Daardoor kan de Portugees zijn koppositie op de all-time topscorerslijst van het miljardenbal komend seizoen niet verdedigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen