Kopenhagen haalt in statement uit naar Feyenoord na 0-7 zege

4 juli 2022, 17:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Kopenhagen is van plan actie te gaan ondernemen na de klinkende oefenzege tegen Feyenoord. De Deense topclub won afgelopen weekend met 0-7 van de Rotterdammers, maar had daar naar eigen zeggen niets aan. In een statement is de club kritisch op Feyenoord.

'De uitslag van de wedstrijd was verre van wat we ervan hadden verwacht', begint Kopenhagen op de eigen clubwebsite. 'Ook al is deze wedstrijd nu inmiddels al een tijdje afgelopen, voor ons als club is deze zaak nog niet voorbij.' Hoogstwaarschijnlijk doelt Kopenhagen op het feit dat coach Arne Slot vooral jeugdspelers het veld in stuurde.

"Er zijn enkele verplichtingen uit de wedstrijdovereenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten die niet zijn nagekomen", aldus teammanager Peter Christiansen. "We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk op de hoogte brengen van de bereikte overeenkomst. Over de gevolgen kunnen we weinig zeggen", klinkt het cryptisch.

Bij Feyenoord deden weinig bekende namen mee, ook omdat alle internationals nog van hun vakantie genoten. Toch begonnen de Rotterdammers met onder meer Justin Bijlow, Jens Toornstra, Patrik Walemark en aanwinst Danilo in de basis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen