'Bazoer gaat de CL in', Weghorst hint op transfer naar Turkije

4 juli 2022 – Riechedly Bazoer gaat zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk vervolgen in de Franse Ligue 1. De 25-jarige verdediger annex middenvelder staat op het punt zijn transfervrije status te verzilveren en naar Olympique Marseille te verkassen. Daarmee gaat hij de Champions League in.

'Bazoer gaat de CL in', Weghorst hint op transfer naar Turkije

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Get France Football News. Bazoer staat al maanden op de verlanglijst van Marseille. De Fransen probeerden Bazoer in de winter al los te weken voor een bescheiden transfersom, maar daar was Vitesse destijds niet bereid om aan mee te werken. De Arnhemmers namen het verlies voor lief en lieten Bazoer transfervrij de deur uitwandelen. Ook Feyenoord had interesse, maar Bazoer lijkt naar Frankrijk te verkassen.

Weghorst
Ook Wout Weghorst gaat aan de slag bij een topclub. De spits is onderweg naar Turkije om zijn overstap naar Besiktas af te ronden, zo lijkt het althans. De spits heeft op zijn Instagram een foto geplaatst van een privévliegtuig, met daarbij een smiley van een zwarte adelaar. Besiktas staat ook bekend als De Zwarte Adelaars. Zijn transfer lijkt dus in kannen en kruiken.

Weghorst had een clausule in zijn contract dat hij niet met Burnley mee hoefde naar de Championship. De laagvlieger degradeerde anderhalve maand geleden naar het tweede niveau.

 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd