De Ligt op Italiaanse voorpagina's, voorgesorteerd op vertrek

5 juli 2022 – Matthijs de Ligt (22) blijft de transfergeruchten domineren in Italië. Nadat de Nederlandse verdediger volop aan Chelsea werd gelinkt, is de Nederlandse centrale verdediger ook bij Bayern München op de radar verschenen. Voor tachtig á honderd miljoen euro kan hij namelijk worden opgepikt in Turijn.

De Ligt op Italiaanse voorpagina's, voorgesorteerd op vertrek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Corriere dello Sport staat De Ligt op de voorpagina en wordt al voorgesorteerd op het vertrek van de oud-Ajacied. Volgens de ochtendkrant raakt het imperium van Juventus hiermee in verval, omdat De Ligt juist een van de voortrekkers zou moeten worden in Turijn na het vertrek van Giorgio Chiellini. Ook Leonardo Bonucci zal geen jaren meer deel uitmaken van de Oude Dame

Ook La Gazzetta dello Sport heeft aandacht voor de situatie van De Ligt, over wie snel een beslissing gemaakt zou moeten worden. Bij de start van de voorbereiding zou Juventus duidelijkheid willen hebben over de Nederlander, die een afkoopsom van 120 miljoen euro heeft, maar voor ongeveer minimaal tachtig miljoen een overstap mag maken.

Lees ookWaarom De Ligt er verstandig aan doet om naar Chelsea te gaan

Bayern München zou dat bedrag overigens veel te gortig vinden en wil proberen om Benjamin Pavard de omgekeerde weg te laten bewandelen, weet BILD. Volgens Sky Deutschland heeft de Nederlander intern in elk geval uitgesproken graag naar de kampioen van de Bundesliga te willen, boven het eveneens geïnteresseerde Chelsea. The Blues zouden het gevraagde transferbedrag wel in een keer op tafel kunnen leggen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd