Zaakwaarnemer Ronaldo gezien met FC Barcelona-voorzitter Laporta

5 juli 2022 – FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta zou zijn gesignaleerd met Jorge Mendes. Hij is de zaakwaarnemer van onder andere Cristiano Ronaldo. En aangezien de Portugees wordt gelinkt aan de uitgang bij Manchester United, heeft dat behoorlijk wat stof doen opwaaien in Spanje.

Zaakwaarnemer Ronaldo gezien met FC Barcelona-voorzitter Laporta

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AS maakt melding van het diner, waarbij overigens niet alleen de situatie van Ronaldo zou zijn besproken. Bernardo Silva, een andere speler in zijn stal, zou bijvoorbeeld zelf de voorkeur hebben uitgesproken om de overstap van Manchester City naar FC Barcelona te maken en Xavi ziet in hem de mogelijke opvolger van Frenkie de Jong, mocht hij naar Manchester United verkassen. Volgens The Athletic wil hij zeker vertrekken en is hij ook dinsdag nog niet in Manchester om zich te melden. 

Naast Ronaldo en Silva heeft Mendes ook Rúben Neves en Rafael Leão onder zijn hoede, spelers die (op termijn) mogelijk ook interessant voor de Catalaanse grootmacht kunnen zijn. In Spanje wordt vooral doorgegaan op het gerucht rond Ronaldo, die in de vorige zomer ook in de belangstelling zou hebben gestaan van FC Barcelona. De kans lijkt overigens klein dat hij financieel haalbaar is.

Lees ook: 'Chelsea wil stunten en overweegt Ten Hag te beroven van Ronaldo'

Ronaldo naar Bayern?
Als het aan Lothar Matthaus ligt, dan speelt Ronaldo volgend seizoen niet in Barcelona, maar in München. De voormalig middenvelder ziet in hem de ideale opvolger van Robert Lewandowski, die men in Barcelona óók graag zouden hebben. "Als Bayern denkt dat Ronaldo fysiek sterk genoeg is, dan kunnen ze hem de komende één of twee jaar gebruiken en een transfersom voor Lewandowski incasseren", stelt hij tegenover El Mundo Deportivo.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd