Zaakwaarnemer Ronaldo gezien met FC Barcelona-voorzitter Laporta

5 juli 2022, 09:53

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta zou zijn gesignaleerd met Jorge Mendes. Hij is de zaakwaarnemer van onder andere Cristiano Ronaldo. En aangezien de Portugees wordt gelinkt aan de uitgang bij Manchester United, heeft dat behoorlijk wat stof doen opwaaien in Spanje.

AS maakt melding van het diner, waarbij overigens niet alleen de situatie van Ronaldo zou zijn besproken. Bernardo Silva, een andere speler in zijn stal, zou bijvoorbeeld zelf de voorkeur hebben uitgesproken om de overstap van Manchester City naar FC Barcelona te maken en Xavi ziet in hem de mogelijke opvolger van Frenkie de Jong, mocht hij naar Manchester United verkassen. Volgens The Athletic wil hij zeker vertrekken en is hij ook dinsdag nog niet in Manchester om zich te melden. 

Naast Ronaldo en Silva heeft Mendes ook Rúben Neves en Rafael Leão onder zijn hoede, spelers die (op termijn) mogelijk ook interessant voor de Catalaanse grootmacht kunnen zijn. In Spanje wordt vooral doorgegaan op het gerucht rond Ronaldo, die in de vorige zomer ook in de belangstelling zou hebben gestaan van FC Barcelona. De kans lijkt overigens klein dat hij financieel haalbaar is.

Lees ook: 'Chelsea wil stunten en overweegt Ten Hag te beroven van Ronaldo'

Ronaldo naar Bayern?

Als het aan Lothar Matthaus ligt, dan speelt Ronaldo volgend seizoen niet in Barcelona, maar in München. De voormalig middenvelder ziet in hem de ideale opvolger van Robert Lewandowski, die men in Barcelona óók graag zouden hebben. "Als Bayern denkt dat Ronaldo fysiek sterk genoeg is, dan kunnen ze hem de komende één of twee jaar gebruiken en een transfersom voor Lewandowski incasseren", stelt hij tegenover El Mundo Deportivo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik United was zou ik meteen verkopen. Hoe vaak komt het nou voor dat je nog een transfersom kan pakken voor een speler van 37, ook al is het dan Ronaldo. Bovendien kun je dan een jongere aanvalsleider neer zetten om te gaan bouwen voor de toekomst. Ronaldo houdt immers toch een keertje op, je moet al maar hopen dat het komend seizoen nog steeds top is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen