FC Emmen en Go Ahead Eagles presenteren zomerversterking

5 juli 2022 – FC Emmen heeft de derde Peruaan in de selectie gehaald. In navolging van verdediger Miguel Araujo, die afgelopen week zijn aflopend contract verlengde, en de gehuurde Fernando Pacheco komt ook aanvaller Gonzalo Sánchez naar de Oude Meerdijk. Hij tekent een contract voor twee seizoenen, met de optie voor nog een extra jaar.

FC Emmen en Go Ahead Eagles presenteren zomerversterking

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De spits komt over van Alianza Atlético Sullana, waar zijn contract deze zomer afliep. De jeugdinternational van Peru kampte de laatste tijd met veel blessureleed en krijgt van FC Emmen de tijd om op zijn oude niveau te komen. "Gonzalo heeft een zware blessure gehad en is een centrumspits die we de tijd geven. We hopen dat zijn in het verleden bewezen potentie tot wasdom gaat komen. Vandaar ook dat we hem voor twee en eventueel drie seizoenen hebben vastgelegd", aldus voorzitter Ronald Lubbers. Omdat hij ook een Italiaans paspoort heeft, is hij voor FC Emmen minder duur in de salarissfeer.

Lees ookFC Emmen grijpt naast Dost: "Maar we lagen niet onder een ei"

Go Ahead Eagles haalt Amofa
Ook uit Deventer kwam transfernieuws, want daar heeft Go Ahead Eagles verdediger Jamal Amofa gepresenteerd. De achterhoedespeler komt over van ADO Den Haag, waar zijn contract afliep en tekent voor drie seizoenen. Het is alweer de negende versterking voor Kowet, na onder meer Finn Stokkers, Enric Llansana én Bobby Adekanye, die ook in deze transfer een rol heeft gespeeld. 

"Voorafgaand aan mijn definitieve besluit om voor Go Ahead Eagles te kiezen, heb ik nog met Bobby Adekanye gebeld", vertelt Amofa. "Hij is een verstandige jongen met wie ik een goede klik heb. Bobby vertelde me over de kwaliteit binnen de selectie en de kansen die er voor mij liggen om mezelf bij deze club te ontwikkelen. Na mijn telefoontje met hem wist ik helemáál zeker dat ik voor Go Ahead Eagles zou kiezen."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd