Leeds en Feyenoord zijn er helemaal uit: recordtransfer een feit

6 juli 2022, 07:49   Bijgewerkt: 6 juli 2022, 07:56

Luis Sinisterra heeft zijn gedroomde transfer naar de Premier League te pakken. Feyenoord en Leeds United hebben volgens transferexpert Fabrizio Romano een akkoord bereikt over alle voorwaarden, waardoor het een kwestie van tijd is voordat de megatransfer wereldkundig wordt gemaakt.

Feyenoord schrijft na de deal 25 miljoen euro bij, inclusief bonussen. De deal is inmiddels al bevestigd, het is alleen nog een kwestie van het afhandelen van het laatste papierwerk. Daarna zal de miljoenentransfer worden bevestigd. Sinisterra zelf heeft al een persoonlijk akkoord bereikt over zijn eigen salarisvoorwaarden, waardoor niets een transfer in de weg staat.

Met het vertrek van Sinisterra wordt het transferrecord van Feyenoord na jaren eindelijk verpulverd. De Rotterdammers verkochten Dirk Kuyt in 2006 voor circa achttien miljoen euro aan Liverpool. De transfer van Sinisterra levert Feyenoord dus zeven miljoen euro meer op. Ook voor Orkun Kökcü, die eveneens op de radar staat van diverse clubs, worden hoge bedragen genoemd.

Het is al met al een zeer lucratieve zomer voor Feyenoord. De Rotterdamse formatie verkocht Tyrell Malacia dinsdag voor zo'n zeventien miljoen euro aan Manchester United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vind 25 Miljoen nog steeds mager voor een speler van zijn kaliber maar ja Feyenoord zit ook niet in de positie om de hoofdprijs te vragen. Wat ik mij over die zogenaamde transferverpulvering afvraag is of er wel rekening gehouden is met eventuele inflatie en dat de marktwaarde van spelers over de gehele linie en enkelen in het bijzonder exorbitant hoog zijn geworden. Dit is het werk van mensen met globalistische denkwijzen waar de kloof tussen arm en rijk steeds groter wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen