Leeds en Feyenoord zijn er helemaal uit: recordtransfer een feit

6 juli 2022 – Luis Sinisterra heeft zijn gedroomde transfer naar de Premier League te pakken. Feyenoord en Leeds United hebben volgens transferexpert Fabrizio Romano een akkoord bereikt over alle voorwaarden, waardoor het een kwestie van tijd is voordat de megatransfer wereldkundig wordt gemaakt.

Leeds en Feyenoord zijn er helemaal uit: recordtransfer een feit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord schrijft na de deal 25 miljoen euro bij, inclusief bonussen. De deal is inmiddels al bevestigd, het is alleen nog een kwestie van het afhandelen van het laatste papierwerk. Daarna zal de miljoenentransfer worden bevestigd. Sinisterra zelf heeft al een persoonlijk akkoord bereikt over zijn eigen salarisvoorwaarden, waardoor niets een transfer in de weg staat.

Met het vertrek van Sinisterra wordt het transferrecord van Feyenoord na jaren eindelijk verpulverd. De Rotterdammers verkochten Dirk Kuyt in 2006 voor circa achttien miljoen euro aan Liverpool. De transfer van Sinisterra levert Feyenoord dus zeven miljoen euro meer op. Ook voor Orkun Kökcü, die eveneens op de radar staat van diverse clubs, worden hoge bedragen genoemd.

Het is al met al een zeer lucratieve zomer voor Feyenoord. De Rotterdamse formatie verkocht Tyrell Malacia dinsdag voor zo'n zeventien miljoen euro aan Manchester United.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd