Kraaij onder de indruk van PSV: "Dan zijn ze titelfavoriet"

6 juli 2022, 09:52

Hans Kraaij Junior denkt dat PSV komend seizoen een grote kans maakt op de landstitel. De Eindhovenaren jagen al jaren tevergeefs op Ajax, maar de verwachting is dat de krachtsverschillen komend seizoen aanzienlijk kleiner zullen zijn. Kraaij durft PSV zelfs tot favoriet te beschouwen, al is dat wel afhankelijk van wat er op de transfermarkt gebeurt.

Met het aantrekken van Walter Benítez, Luuk de Jong, Guus Til, Ki-Jana Hoever en Xavi Simons deed PSV tot dusverre uitstekende zaken op de transfermarkt. Bovendien zijn alle sterspelers vooralsnog aan boord gebleven. "Als ze Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo weten te behouden, dan zijn ze voor mij titelfavoriet", aldus Kraaij Junior in Voetbalpraat.

Tafelgenoot Sjoerd Mossou beaamt dat. "Dit is ook wel het goede moment, aangezien Ajax een club in transitie is. Ze hebben een nieuwe trainer, een nieuwe technische leiding, nieuwe spelers... Het lijntje van Ten Hag zal niet meer worden voortgezet. PSV herkent dat ook, ze zijn niet achterlijk. Dit wordt een jaar waarin het kan, zullen ze zich realiseren."

Bij Ajax domineren vooralsnog de vraagtekens. De Amsterdammers staan op het punt diverse sterspelers te verkopen, al zijn de vervangers onderweg. Owen Wijndal, Brian Brobbey en Steven Bergwijn moeten op korte termij de overstap maken naar de topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen