Cody Gakpo reageert op transfergeruchten: "Er speelt genoeg"

6 juli 2022, 11:30

Cody Gakpo heeft bevestigd dat er veel interesse is in zijn diensten, maar de buitenspeler heeft nog altijd geen keuze gemaakt over waar zijn toekomst ligt. De aanvoerder van de Eindhovense topclub denkt dat het goed is om zo snel mogelijk te besluiten waar hij komend seizoen voetbalt.

"Ik moet alles op een rijtje zetten en vervolgens kiezen wat het beste is voor mijn ontwikkeling", aldus de buitenspeler in gesprek met ESPN. "Hoe eerder dat is gebeurd, hoe beter voor alle partijen." Gakpo heeft de knoop echter nog niet doorgehakt. Waar dat van afhangt? "Wat een club te bieden heeft, mijn kansen voor het WK en waar ik me het beste kan ontwikkelen. Dat is het belangrijkste."

Gakpo bevestigt dat Leeds United in de markt was voor zijn handtekening. "Er speelt wel genoeg. Leeds United heeft wel contact gezocht met mijn zaakwaarnemer, maar verder is daar ook niet echt iets uitgekomen." Intussen hoopt het publiek van PSV op een langer verblijf. "Dat snap ik. Maar zij zullen het ook begrijpen als ik een mooie stap kan zetten." 

Voor advies kan hij aankloppen bij bondscoach Louis van Gaal, zo geeft hij aan. "Ik heb hem gesproken, hij zegt dat ik mijn gevoel moet volgen. Bij PSV blijven is ook een goede optie. Ik kan hem altijd bellen voor advies."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen