Weghorst haalt uit naar media en noemt WK 'levensdoel'

6 juli 2022, 15:02

Wout Weghorst mag zich officieel speler van het Turkse Besiktas noemen. De spits verkoos een vertrek naar Turkije boven een langer verblijf bij Burnley, waarmee hij afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. Na die degradatie maakte hij zich niet geliefd bij de fans.

Weghorst kondigde na zijn vertrek bij Burnley aan hoe dan ook niet mee te gaan naar de Championship. De spits had een clausule in zijn contract laten opnemen waardoor hij bij het mislopen van handhaving op zoek mocht naar een nieuwe werkgever. Besiktas mengde zich in de strijd en overtuigde de aanvaller uiteindelijk om naar de Süper Lig te komen.

Volgens Weghorst heeft hij echter niet te luid zijn vertrekwens duidelijk gemaakt, wat hem door de fans wordt verweten. "Mijn uitspraken die te lezen waren, klopten niet helemaal. Ze hebben het niet op de juiste manier vertaald. Je weet hoe de media soms werken. Ik vind het belangrijk om het echte verhaal te vertellen", zegt hij op de clubkanalen van Burnley.

Zijn keuze heeft namelijk volledig te maken met het komende WK in Qatar. "Dat is echt heel belangrijk voor mij, het is een levensdoel. Deelnemen aan het WK is mijn grootste droom." Door actief te blijven op het hoogste niveau, blijft hij naar eigen zeggen in beeld bij de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen