'Ten Hag wil Ronaldo-vervanger ophalen bij Juve; Di Maria naar Italië'

6 juli 2022, 15:02

Erik ten Hag speurt met Manchester United naar een mogelijke vervanger van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster heeft naar verluidt een vertrekwens, waardoor de Engelse topclub op zoek moet naar een nieuwe doelpuntenmaker. Ten Hag zet daarbij vol in op de komst van Paulo Dybala.

Volgens Sky Sports Italia is Dybala voor Ten Hag kandidaat nummer één om de erfenis van Ronaldo op zich te nemen. De Argentijnse aanvaller is na zijn vertrek bij Juventus transfervrij en kan rekenen op de nodige belangstelling. Ook AC Milan en Inter zouden in de markt zijn voor de aanvaller, die in 293 wedstrijden voor Juve 115 keer trefzeker was.

Lees ook: Hasselbaink komt met advies voor Ten Hag: "Verkoop Ronaldo" 

Juventus oriënteert zich eveneens op de markt van Argentijnse spelers die zonder contract zitten. Ángel Di Maria besloot te vertrekken bij Paris Saint-Germain en lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de Serie A. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de linkspoot al een persoonlijk akkoord bereikt met De Oude Dame over een transfer.

Di Maria is niet de enige beoogde aanwinst. Juventus is namelijk ook zo goed als verzekerd van de terugkeer van Paul Pogba. Zijn contract liep af bij Manchester United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen