Bayern hoeft Ronaldo niet: "Past niet in onze filosofie"

6 juli 2022, 21:19

Bayern München werd even genoemd als mogelijke vervolgbestemming voor de ontevreden voor Cristiano Ronaldo, maar een transfer naar Der Rekordmeister zal er niet gaan komen. Voorzitter Oliver Kahn meldt dat de komst van de Portugese ster niet aan de orde is.

De voormalig-doelman van Bayern München werd door het Duitse medium Kicker gevraagd naar de mogelijke komst van Ronaldo. De 37-jarige speler van Manchester United heeft onlangs aangegeven te willen vertrekken bij The Red Devils, aangezien hij niet tevreden zou zijn over het handelen van de Engelse club op transfergebied én het mislopen van Champions League-voetbal.

Direct werd de spits in verband gebracht met clubs als Chelsea en Bayern München, maar een overstap naar de kampioen van Duitsland zit er volgens Kahn niet in: "Hoezeer ik Cristiano Ronaldo ook waardeer als een van de grootste voetballers, een transfer zou niet passen in onze filosofie", geeft de 53-jarige voorzitter aan.

Dat Ronaldo in verband werd gebracht met Bayern München, is gezien het mogelijke vertrek van topschutter Robert Lewandowski niet zo gek. De Portugees zal de opvolger van de Poolse spits echter niet gaan worden. Waar de toekomst van Ronaldo wel ligt, is voorlopig nog onduidelijk. Naar verluidt is Chelsea geïnteresseerd in de aanvalsleider, die voorlopig vanwege privéomstandigheden nog afwezig is bij Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen