Overmars legt lat hoog: "Ik wil graag Champions League spelen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 juli 2022 – Marc Overmars legt de lat voor zichzelf en trainer Mark van Bommel hoog bij Royal Antwerp. De technisch directeur heeft zijn eerste maanden in Antwerpen achter de rug en is momenteel met de ploeg mee op trainingskamp in Oostenrijk. Daar liet hij eindelijk weer eens van zich horen.

Overmars legt lat hoog: "Ik wil graag Champions League spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In gesprek met clubmedia ging Overmars in op zijn eerste vier maanden als technisch directeur van Antwerp. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin. Ik heb de tijd goed benut om de selectie te bekijken. Dus ik heb veel trainingen gezien en jeugdspeler bekeken. Het is belangrijk voor Antwerp om de jeugd een kans te geven. Daar willen we de komende jaren mee doorpakken."

Overmars stelde Van Bommel aan als nieuwe trainer en haalde Oranje-international Vincent Janssen onlangs ook naar de club. "Ik weet niet of dat dankzij mij is, maar we proberen stapjes omhoog te zetten. Dat kost tijd, al zijn dit wel voorbeelden. Het is natuurlijk wel afwachten, ze moeten het wel goed gaan doen. Je kunt geen team kopen, een team moet je creëren."

In de Jupiler Pro League hoopt Overmars de strijd aan te kunnen gaan met titelhouder Club Brugge. "Ik heb de trainers gezegd dat we geduld moeten hebben. Maar ik ben overtuigd dat uiteindelijk een team hebben dat bovenin mee kan doen. Ik wil graag in de Champions League spelen en dat kost ook tijd. De lat moeten we voor onszelf gaan leggen. We zijn gedreven."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd