'Mertens laat Napoli na negen seizoenen achter zich voor Ligue 1'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 juli 2022 – Dries Mertens is komend seizoen zo goed als zeker te bewonderen in de Ligue 1. De 35-jarige aanvaller heeft SSC Napoli transfervrij achter zich gelaten en vertrekt daarmee ook uit Italië. Mertens lijkt namelijk aan de slag te gaan bij het ambitieuze Olympique Marseille.

'Mertens laat Napoli na negen seizoenen achter zich voor Ligue 1'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens diverse media in Frankrijk en België zijn de gesprekken met Marseille inmiddels in volle gang. De topclub uit de Ligue 1 ziet in de routinier een ideale versterking voor de aanval. Marseille wil komend seizoen een serieuze uitdager worden van het onaantastbaar geachte Paris Saint-Germain. Mertens moet in die strijd voor de nodige doelpunten gaan zorgen.

De kleine aanvaller stond de afgelopen negen seizoenen onder contract bij Napoli. Deze zomer kwam er echter een einde aan die succesvolle samenwerking. Er werd namelijk geen overeenstemming bereikt over een langer verblijf van de Belg in het Stadio Diego Armando Maradona. Mertens is met 148 doelpunten topscorer aller tijden van de topclub uit Napels.

In Marseille ligt naar verluidt een lucratief contract voor een seizoen klaar met een optie voor nog een jaar. Mertens zou per seizoen een slordige 2,5 miljoen euro kunnen opstrijken. De rechtspoot speelde in Nederland achtereenvolgens bij AGOVV Apeldoorn, FC Utrecht en PSV. Daarvoor was hij in zijn geboorteland actief bij KAA Gent en Eendracht Aalst.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd