'Milan wil Brugge naast Lang ook beroven van andere sterkhouder'

6 juli 2022 – Charles De Ketelaere staat torenhoog op het verlanglijstje van AC Milan. De aanvaller van Club Brugge lijkt deze zomer hoe dan ook een fraaie transfer te gaan maken. De ploeggenoot van Oranje-internationa Noa Lang staat er ook goed op in de Premier League.

'Milan wil Brugge naast Lang ook beroven van andere sterkhouder'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt namelijk dat Leeds United een bod van ruim dertig miljoen euro heeft uitgebracht. Dat heeft Milan wakker geschud, want de Italianen willen nu snel zaken doen met Brugge. Volgens Romano waren de zaakwaarnemers van De Ketelaere woensdag in Milaan om een eventuele transfer naar de kampioen van de Serie A te bespreken.

Milan heeft al een eerste bod neergelegd bij Brugge, waar De Ketelaere nog tot medio 2024 onder contract staat. Om een akkoord te bereiken moeten de Italianen dus een flinke zak geld op tafel leggen. Leeds hoopt namelijk ook zaken te doen met de Belgen. Eerder werd Milaan in de strijd om verdediger Sven Botman al afgetroefd door de Engelse miljoenen van Newcastle United.

Noa Lang ook nog steeds bij Brugge
Het is geen geheim dat Lang graag een stap wil maken. Hij staat al enige tijd op het verlanglijstje van Milan, terwijl Leeds ook in deze strijd meedoet. Newcastle kan in deze strijd ook weer een belangrijke rol spelen, aangezien die club ook belangstelling heeft. Lang meldde zich onlangs nog gewoon in Brugge om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te starten.

Reacties

Premier League

gerelateerd