Verbeek klip en klaar: geen trainers-avontuur meer in Nederland

7 juli 2022, 11:56

Gertjan Verbeek (59) zien we niet meer terug als trainer op de Nederlandse velden. De oefenmeester heeft die beslissing na meerdere mislukte avonturen voor zichzelf duidelijk genomen. Voor het buitenland houdt de oefenmeester de optie overigens nog wel open.

Zijn laatste periode bij Almere City FC was bepaald geen succes en de oefenmeester had het gevoel dat de spelersgroep niet bij hem paste en dat overduidelijk liet blijken. "Het leek wel sabotage. Dat was de bloody limit", blikt hij terug tegenover Voetbal International. Uiteindelijk werd hij de laan uitgestuurd door de Eerste Divisie-club.

Ook een nieuw avontuur bij Heracles Almelo was geen optie voor Verbeek. "Veertig jaar lang heb ik de agenda van de KNVB moeten volgen. Heb ik geen zin meer an. Ik heb een dochter van vijf en genoeg andere hobby's", laat de oefenmeester weten. In Nederland diende hij naast Heracles en Almere City ook sc Heerenveen, Feyenoord, AZ en FC Twente.

Lees ookVerbeek gooit coachdeur niet dicht: "Maar ik zit in de eindfase"

Buiten de landsgrenzen wil hij een nieuwe club nog wel overwegen. "Hooguit sta ik nog open voor iets in het buitenland. Een mooi avontuur voor het gezin. Indonesië, Amerika. Ergens bondscoach worden, misschien. Maar in Nederland wil ik geen functie meer", aldus Verbeek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Maar in Nederland wil ik geen functie meer", Ik heb de indruk dat dat wederzijds is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen