Hattrick: Fortuna Sittard presenteert derde aanwinst van de dag

7 juli 2022, 19:09

Fortuna Sittard heeft donderdag een hattrick gescoord op de transfermarkt. Waar de club donderdagmiddag de komst van de huurlingen Ivor Pandur (Hellas Verona) en Vasilios Sourlis (Olympiakos) al wereldkundig maakte, kwam er in de avond opnieuw nieuws vanuit Limburg. De club heeft Dogan Erdogan voor drie seizoenen vastgelegd.

De 25-jarige middenvelder komt transfervrij over van Gaziantep FK. "Met Dogan halen we een ervaren voetballer in huis, die heeft meegedraaid bij topclubs in Oostenrijk en Turkije," vertelt technisch manager Sjoerd Ars op de website van de club. De voetballer speelde in zijn vaderland voor Samsunspor, Rizespor en Gaziantep FK. Tussendoor speelde hij in het Alpenland voor LASK Linz en Juniors OÖ. "Je kunt hem typeren als een echte karaktervoetballer, een uitstekende toevoeging aan onze ploeg."

Erdogan kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Ik ben enorm blij om onderdeel uit te mogen maken van de Fortuna Familie en hoop dat we samen een prachtig seizoen gaan beleven. Ik kijk enorm uit naar het ontmoeten van de supporters", aldus de middenvelder, die in Sittard samen gaat spelen met zijn landgenoot Burak Yilmaz. Ook hij kwam transfervrij naar Limburg na een periode bij Lille.

Vreemdelingenlegioen

Daarnaast speelt ook de Turkse Yigit Emre Celtik sinds deze zomer in het geel-groen. Hij kwam over van de Poolse club Podbeskidzie. Zo haalde de club al zes nieuwe spelers, die allemaal uit het buitenland komen. Ondertussen vertrokken onder anderen de Nederlanders Zian Flemming en Ben Rienstra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen