'Ten Hag wil stunten met komst van Brobbey bij Man United'

7 juli 2022, 20:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transfersoap rond Brian Brobbey krijgt mogelijk een verrassende wending. Waar Ajax al weken wordt gelinkt aan de spits, zou Erik ten Hag de aanvaller ook graag naar Manchester United willen halen. De oefenmeester zou kansen zien nu de onderhandelingen tussen de Amsterdammers en RB Leizpig uiterst moeizaam verlopen. 

Brobbey vertrok afgelopen zomer transfervrij naar de Bundesligaclub, maar wist daar geen potten te breken. Na een halfjaar keerde hij op huurbasis terug in de Johan Cruijff ArenA. De aanvaller ontpopte zich daar tot ideale wapen van de ploeg. Met meerdere doelpunten was hij van cruciaal belang in de titelstrijd. Ten Hag zou het gevoel hebben dat de talentvolle aanvaller ook in de Premier League van waarde kan zijn voor zijn ploeg. Daarom wil hij de Amsterdammers verslaan op de transfermarkt.

Leipzig zou inmiddels wel openstaan voor een vertrek van de aanvaller, aangezien hij deze week met veel tegenzin op de training van de ploeg verscheen. De beleidsbepalers van de Bundesligaclub hebben geen zin om aan een dood paard te trekken, aangezien het al langer duidelijk is dat Brobbey zijn zinnen heeft gezet op een permament vertrek. Waar De Telegraaf meldde dat de Duitsers 25 miljoen euro willen hebben voor de goalgetter stelt BILD dat vijftien miljoen euro genoeg is om zijn tot 2025 lopende contract af te kopen.

Of Brobbey openstaat voor een Engels avontuur, is maar de vraag. Hij liet al weten dat hij graag naar de Nederlandse landskampioen wilde, maar Ten Hag kan mogelijk toch voor verandering zorgen. De spits kent de oefenmeester goed en weet dat de oefenmeester onder de indruk is van zijn potentieel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze moeten bij United heel snel Ten Hag tegen gaan houden op het gebied van bemoeienis met aankopen. Het is meer en meer duidelijk aan het worden dat Ten Hag totaal geen visie heeft. Hij denkt United te gaan redden met Eredivisie-spelers en Nederlanders? Doe je werk en ga het veld op en laat scouting en transferbeleid aan mensen over met een netwerk.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hebben ten hag daar die vrijheid gegeven omdat hij dat bij de contract onderhandelingen heeft gevraagd. Het is duidelijk dat man. united een fikse metamorfose moet ondergaan wil het weer succes gaan boeken in engeland en internationaal.Of ten hag dat gaat lukken is de vraag natuurlijk er zijn er al meer gesneuveld. Maar of hij ajax in de wielen rijdt hiermee zal hem worst natuurlijk, die betalen hem niet meer.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geldt voor veel mensen in het voetbal. Weinig clubliefde ,het gaat om het geld

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker, dat zie je maar bij til en dessers , die beide weer op de kaart zijn gezet door feyenoord en net zo makkelijk overstappen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten hag maakt gewoon dezelfde fout als koeman bij barca . Te veel landgenoten en spelers waar je mee gewerkt hebt . Verder vind ik dat brobbey best een leuke spelers is maar de ophef snap ik niet. Niet goed genoeg op het moment voor man u . En geen miljoenen waard om terug te halen voor ajax

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen