'Ten Hag moet nog langer wachten op gesprek met Ronaldo bij United'

7 juli 2022, 21:13

De kennismaking tussen Erik ten Hag en Cristiano Ronaldo laat op zich wachten. De Portugese aanvaller gaat niet met de club mee op tour naar Thailand. De voetballer heeft nog langer vrij gekregen van de clubleiding wegens 'familieomstandigheden'.

Ronaldo zou zich afgelopen maandag al melden op het trainingscomplex om te beginnen aan het nieuwe seizoen. Toen zou hij ook een gesprek met Ten Hag hebben over zijn toekomst, omdat de aanvaller volgens de geruchten twijfelt over een langer verblijf bij de club. Hij zou Champions League-voetbal willen, maar dat is momenteel geen optie bij de Red Devils. Door de tegenvallende prestaties van vorig seizoen komt de club uit in de Europa League.

Dat gesprek ging niet door wegens de privé-omstandigheden van de aanvaller, waardoor de oefenmeester nog altijd moet afwachten of hij dit jaar over Ronaldo kan beschikken. De buitenspeler wordt gelinkt aan Chelsea en Napoli. Eerder werd Bayern München ook genoemd als mogelijke bestemming, maar de Duitsers hebben duidelijk gemaakt dat de Portugees helemaal niet op de radar staat van de club. Overigens zou de Engelse club helemaal niet mee willen werken aan een transfer.

Vrijdag vertrekken Ten Hag en co. naar Thailand. Daar speelt de ploeg een oefenwedstrijd tegen competitiegenoot Liverpool. Daarna reist de ploeg door naar Australië. Daar worden duels afgewerkt met Melbourne Victory, Crystal Palace en Aston Villa.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen