Laporta bedankt Lewandowksi: "We wachten op antwoord van Bayern"

7 juli 2022 – FC Barcelona-president Joan Laporta is Robert Lewandowski dankbaar. De Catalanen willen de spits graag halen en zelf doet de aanvaller er alles aan om die overstap te forceren. Zo liet hij in de media al meerdere keren weten dat zijn periode bij Bayern München wat hem betreft voorbij is. Dat stemt de baas van de LaLiga-club tevreden.

Laporta bedankt Lewandowksi: "We wachten op antwoord van Bayern"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik wil Lewandowski hier in het openbaar bedanken voor wat hij doet om zich bij ons aan te sluiten", zegt hij op een persconferentie. De Catalanen zouden volgens de media al drie keer een bod hebben gedaan op de Poolse spits, maar tot dusver leverde dat nog niets op. Nu zou de club een nieuwe poging hebben gedaan. "We hebben een bod uitgebracht op Lewandowski en we wachten op het antwoord van Bayern."

Financieel heeft Barça het zwaar, maar volgens Laporta betekent dat niet dat spelers de club minder interessant vinden. "Als ze de mogelijkheid krijgen, zijn spelers vaak erg enthousiast. Dat komt door onze geschiedenis, de spelers die hier hebben gespeeld en al onze prestaties", vertelt de president, die niet op namen van mogelijke targets wil ingaan. "Ik ga geen namen noemen. Er zijn grote spelers bij grote clubs die Barcelona zouden overwegen als de optie op tafel ligt. We hebben nog steeds een enorme aantrekkingskracht."

Of Lewandowski deze zomer nog gaat komen, is de vraag. De aanvaller staat dus zelf wel open voor een transfer, maar Bayern wil niet meewerken. De goalgetter heeft nog een eenjarig contract in München. Mogelijk is hij over een jaar transfervrij op te pikken. De Pool wil zijn verbintenis sowieso niet verlengen in de Allianz Arena.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd