'Monza denkt naast Icardi, Balotelli en Dybala ook aan spits Cavani'

8 juli 2022, 12:27

Monza wil dit seizoen hoge ogen gooien in de Serie A. De club van Silvio Berlusconi wil na de promotie naar het hoogste niveau meteen doorpakken. De eigenaar van de club wil er voor zorgen dat de ploeg ook na het debuutjaar nog steeds actief is in de competitie. Daarvoor wordt Edison Cavani gezien als ideale aanwinst.

De Uruguayaanse spits is transfervrij na zijn vertrek bij Manchester United en zou dus op de radar zijn verschenen van de ambitieuze Italianen. Gianluca Di Marzio weet dat een delegatie van de aanvaller inmiddels al contact heeft gehad met de beleidsbepalers van de Serie A-nieuwkomer. Een beslissing over zijn toekomst is nog niet genomen, waardoor Monza mag blijven hopen op de routinier. Hij liet in het verleden al zien dat hij gemaakt was voor het Italiaanse voetbal. Bij Napoli scoorde hij in 137 wedstrijden maar liefst 104 doelpunten. Nu kan hij dus terugkeren in 'De Laars'.

Icardi, Belotti en Dybala

Niet alleen Cavani werd de afgelopen dagen gelinkt aan de Italiaanse club. Sky Italia meldde eerder al dat ook Mauro Icardi, Andrea Belotti en Paolo Dybala op het wensenlijstje staan van Monza om de ploeg van nieuw elan te voorzien. Waar de laatste twee spelers transfervrij zijn deze zomer, moet het contract van de Argentijnse PSG-speler afgekocht worden. Hij ligt nog drie jaar vast in het Parc des Princes. Daarnaast liet Berlusconi weten dat Mario Balotelli ook op het wensenlijstje zou staan.

Lees ook: Berlusconi flirt met Balotelli: "Ik heb hem gevraagd om terug te komen"

Niet alleen aanvallend kijkt de ploeg overigens naar versterkingen. Stefano Sensi, Andrea Carboni, Alessio Cragno, Andrea Ranocchia en Matteo Pessina, die vorig jaar nog Europees kampioen werd met Italië, werden al officieel gepresenteerd. Daarnaast zouden de Italianen ook nog denken aan de komst van Óscar Mingueza, die bij FC Barcelona niet op veel speeltijd kan rekenen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen