Feyenoord slaat eindelijk écht toe: Dilrosun vrijwel zeker binnen

8 juli 2022, 18:53   Bijgewerkt: 9 juli 2022, 18:18

Feyenoord gaat zich zeer vermoedelijk versterken met Javairô Dilrosun (24). De vleugelaanvaller mag weg bij Hertha BSC en zou een gang naar de Eredvisie wel zien zitten. Daarmee lijken de Rotterdammers al snel een opvolger te hebben gevonden voor de deze week vertrokken linksbuiten Luis Sinisterra.

Volgens zowel Voetbal International als ook het Algemeen Dagblad is Feyenoord dicht bij een akkoord met de Duitse werkgever van Dilrosun. Afgelopen jaar was hij ook al in beeld om naar De Kuip te komen, destijds om aan de andere kant van de voorhoede Steven Berghuis op te volgen. Dat ging uiteindelijk niet door, maar ditmaal lijkt de deal wel te slagen.

Hoeveel geld er op tafel moet komen voor de door Ajax opgeleide buitenspeler is niet bekend. Zijn contract in Duitsland loopt weliswaar nog door tot 2024, maar in Berlijn is er nog maar weinig perspectief voor de aanvaller. Afgelopen seizoen werd hij om die reden al verhuurd aan Girondins de Bordeaux, waarvoor hij in 34 officiële wedstrijden drie doelpunten en acht assists liet noteren.

Lees ookFeyenoord opent deur naar Dessers: "Ik heb wel contact met hem"

Carrière Dilrosun

De aanvaller, die ook als middenvelder uit de voeten kan, stapte in de jeugdopleiding van Ajax over naar Manchester City. Een doorbraak in Engeland zat er echter niet in, waarna hij overstapte naar Hertha BSC. Daar kende hij weliswaar een heel goede periode, waardoor hij zelfs een helft in Oranje speelde onder bondscoach Ronald Koeman – waarin hij overigens met een blessure moest verlaten. Toch is zijn sportieve perspectief in de hoofdstad van Duitsland inmiddels flink vertroebeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen