'PSG hoopt dat onderhandelingen Barça en Bayern mislukken'

9 juli 2022, 15:02

Paris Saint-Germain gaat zich naar verwachting bemoeien in de strijd om de handtekening van Robert Lewandowski als FC Barcelona en Bayern München er niet uitkomen. Dat stelt BILD-journalist Christian Falk, die claimt dat Chelsea ook een poging gaat wagen voor de 33-jarige spits als de onderhandelingen Barça en Bayern mislukken.

De soap rond Lewandowski is al enige tijd gaande. De spits heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona, maar Bayern wil hem niet laten gaan. Althans, niet voor wat de Catalanen voor hem willen betalen. Onlangs meldde transferspecialist Fabrizio Romano dat Barça een nieuw, verhoogd bod van veertig miljoen euro plus bonussen heeft uitgebracht op de doelpuntenmachine.

Ook dat bod zou niet zijn geaccepteerd door Bayern. Barcelona heeft de hoop op de komst van Lewandowski nog niet opgegeven, maar duidelijk is dat de onderhandelingen met de kampioen van Duitsland moeizaam verlopen. Haakt Barcelona vanwege de hoge vraagprijs van Bayern af in de transferstrijd, dan verschijnt PSG mogelijk op het toneel. Het zou de zaak (kunnen) veranderen als de Franse grootmacht voor die tijd Gianluca Scamacca weet los te weken bij Sassuolo. Dan heeft PSG de vacature in de aanval waarschijnlijk al ingevuld.

Het is niet bekend of Lewandowski openstaat voor een eventuele overgang naar PSG. Volgens Falk geeft de spits de voorkeur aan een transfer naar Barcelona of Chelsea. Wordt Lewandowski door Bayern aan zijn contract gehouden, dan kan hij over een jaar alsnog naar een andere club transfereren. Zijn verbintenis in Zuid-Duitsland loopt namelijk over een seizoen af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen