ADO strikt opnieuw oud-Feyenoorder; PSV zwaait talent uit

9 juli 2022, 21:16

ADO Den Haag heeft zich per direct versterkt met Jordy Wehrmann. De 23-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Zwitserse FC Luzern. De nieuwe coach Dirk Kuyt haalt daarmee opnieuw een speler met een verleden bij zijn oude werkgever Feyenoord in huis.

Eerder haalde Kuyt met ADO al Abdel Belarbi weg bij Feyenoord. Zijn contract liep af, waardoor hij transfervrij op te pikken was. Wehrmann is alweer de zesde aanwinst van de Eerste Divisie-club. Eerder werden Dirk Carlson, Daryl Werker, Gylermo Siereveld en Max de Waal toegevoegd aan de selectie. Met die aanwinsten hoopt ADO komend seizoen voor promotie te gaan.

Markelo

Excelsior heeft de komst van Nathangelo Markelo wereldkundig gemaakt. De Rotterdammers hebben de rechtsback voor drie seizoenen vastgelegd. Markelo was transfervrij nadat zijn contract bij PSV afliep. Bij de Eindhovenaren maakte hij deel uit van de beloftenploeg. "Nathangelo is pas 23, maar heeft wel al een mooie carrière", zegt technisch manager Niels van Duinen op de clubwebsite. "Hij werd als jeugdspeler opgepikt door de Engelse topclub Everton en speelde verschillende interlands als jeugdinternational.

Markelo is trots dat hij komend seizoen aan de slag gaat in de Eredivisie. "Ik heb vorig seizoen met Jong PSV twee keer tegen ze gespeeld en vond het echt een goede ploeg. Voor de play-offs heb ik al een eerste gesprek gehad en daarom heb ik Excelsior in de nacompetitie met extra belangstelling gevolgd. De manier waarop ze afgelopen seizoen speelden sprak mij erg aan, ik denk daarom dat deze ploeg goed bij mij past."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen