'Ten Hag vraagt om haast met transfers, maar Ajax ligt nog dwars'

10 juli 2022, 09:24   Bijgewerkt: 10 juli 2022, 17:38

Erik ten Hag heeft de clubleiding van Manchester United nogmaals op het hart gedrukt dat hij zijn selectie wil versterken met Lisandro Martínez en Antony. De trainer hoopt het tweetal snel te verwelkomen en eist daarom dat United doorpakt. Ajax komt de club van de eigen ex-hoofdtrainer vooralsnog echter niet tegemoet.

Dat schreef The Times zondagochtend. De Engelse krant kon het bod van vijftig miljoen euro voor Martínez, dat eerder deze week door De Telegraaf werd gemeld, bevestigen. Ook voor Antony is United bereid om tientallen miljoen euro's te betalen; het bod dat momenteel op tafel ligt, bedraagt zestig miljoen.

Met beide transfersommen gaat Ajax vooralsnog echter niet akkoord. De club blijft vasthouden aan de eis van tachtig miljoen euro voor Antony, of 125 miljoen euro voor beide spelers. Bovendien willen Amsterdammers eerst zeker zijn dat er vervangers kunnen worden aangetrokken voor het tweetal mag vertrekken.

Van Ajax naar Manchester United

Nadat Ten Hag de overstap maakte van Ajax naar Manchester United, werd al snel duidelijk dat hij graag meerdere van zijn oude spelers mee wilde nemen. Jurriën Timber gaf eerder echter al te kennen dat hij liever nog een jaar bij Ajax blijft, terwijl zaterdag het bericht verscheen dat United zich genoodzaakt zag om ook de komst van Brian Brobbey op te geven.

Lees ook: 'Man United trekt zich terug in strijd met Ajax om Brobbey'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gun die jongens maar een transfer en zeker voor die transfersommen die totaal niet op zijn plaats zijn voor deze spelers.Onwillige spelers aankomend zijn seizoen heb je niks aan en volgend jaar zijn ze waarschijnlijk nog de helft waard.

BenBottelier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan eindigen als Feyenoord die zo veel geld verbrand hebben dat 4m voor een transfer nog te duur is.... Nee hoor. Wil je knikkeren met de grote jongens, dan moet je spelen als de grote jongens. 110 voor beide spelers + 10 aan bonussen. Daar gaan we op uitkomen.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En 5 mill voor mijn bericht die ik aan kou geschreven hebt hier en nu, kost ook wat centjes jou tr moeten overtuigen dat het toch 125 mill wordt ,zoniet' dan schrijven ze die 5 mil op mijn rekening

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zoveel miljoen meer en dan kijken naar Feyenoord. Als ajax zoveel uit blijft geven aan spelers als blind,klaassen ,en een bergwijn, en de vernieuwde cl is een feit . Zullen we wel zien kerel. Verder is het heel onverstandig wat ten hag doet . Veelste veel landgenoten en oude bekenden . Kijk naar koeman en v gaal bij barca dat gaat fout

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sommige ajax-fans blijven toch een connectie met feyenoord zoeken.Ze zijn in hun hart natuurlijk gewoon fan van de mooiste club van nederland ,en dat begrijp ik ook wel weer ...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen