Malacia verovert met 'grote glimlach' meteen hart van Maguire

12 juli 2022, 08:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tyrell Malacia heeft een goede eerste indruk gemaakt op Harry Maguire bij Manchester United. De van Feyenoord overgekomen linkervleugelverdediger heeft volgens de aanvoerder van de Engelse topclub weinig tijd nodig gehad om zich aan zijn nieuwe omgeving aan te passen.

"Hij past heel goed in de groep. Hij is hier met een grote glimlach op zijn gezicht binnengekomen en is echt fit. Hij heeft nog maar een aantal keer getraind, maar ik weet zeker dat hij net zoals de rest zal wennen aan de manier waarop de nieuwe trainer ons wil laten spelen", vertelt Maguire, die maandag te horen kreeg dat hij de aanvoerdersband behoudt, tegen het clubkanaal.

Malacia is tot op heden de enige speler voor wie Manchester United deze zomer een transfersom heeft betaald. De linksback kwam voor vijftien miljoen euro (plus twee miljoen euro aan bonussen) over van Feyenoord. Bij de Engelse grootmacht moet hij de concurrentie aangaan met onder meer Luke Shaw. "Er is meer concurrentie voor een plek in het elftal en dat hebben we nodig bij deze club", aldus Maguire.

Ten Hag

Maguire is ook te spreken over de eerste weken onder Ten Hag bij Manchester United. "Hij stelt hoge eisen en we zijn bereid daar naar te luisteren en ons te verbeteren. Ik weet zeker dat hij een grote impact zal hebben bij deze club. We kijken er allemaal naar uit om onder hem te werken en zijn benieuwd wat de toekomst ons brengt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen