Fred legt uit hoe Man United nu al verbetert onder Ten Hag

12 juli 2022, 09:31

De selectie van Manchester United is vooralsnog zeer te spreken over Erik ten Hag. Zo ook Fred, die nu al merkt dat de komst van de Nederlandse trainer een flinke impact heeft.

Ten Hag is streng, heeft Fred gemerkt. Maar de nieuwe regels sorteren volgens de Braziliaanse middenvelder wel het gewenste effect. "Ten Hag is een geweldige coach en de trainingen zijn goed en intens. We streven ernaar om alles wat hij zegt in onze dagelijkse trainingen te verwerken. Ik hoop dat we in de toekomst prijzen kunnen winnen. Dat zal natuurlijk niet gemakkelijk zijn en van de ene op de andere dag gebeuren, maar we doen zo goed mogelijk ons best."

Lees ook: Ten Hag zorgt voor optimisme bij United: "Dat is veelbelovend"

Fred noemt Ten Hag een trainer die sterk in zijn schoenen staat. "Dat geeft ons zekerheid en helpt ons enorm. Hij is zeer gedetailleerd in zijn werk. Het is belangrijk om hem erbij te hebben", aldus Fred in gesprek met de Engelse pers. "Ik weet zeker dat hij hier geweldige dingen kan doen, prijzen kan winnen. We staan volledig achter hem."

Het afgelopen seizoen bij Manchester United verliep zeer teleurstellend. The Red Devils wonnen geen enkele prijs en grepen naast Champions League-voetbal. "Vorig seizoen ligt nu achter ons. Het was echt slecht, we waren niet goed genoeg. We moeten de bladzijde nu omslaan. We hebben nu een nieuwe manager en nieuwe doelstellingen."

Lees ookMalacia verovert met 'grote glimlach' meteen hart van Maguire

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen