'Feyenoord wil van Hancko vijfde zomerversterking maken'

12 juli 2022, 11:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord maakt werk van de komst van Dávid Hancko, zo meldt 1908.nl dinsdagmorgen. De 24-jarige Slowaakse verdediger van Sparta Praag moet de vijfde zomerversterking van de Rotterdamse club worden.

De eerste contacten met Hancko zouden al zijn gelegd. De verdediger, die zowel op de linksbackpositie als centraal achterin uit de voeten kan, ziet een overstap naar Feyenoord 'héél erg' zitten. Hancko wacht op toenadering van algemeen directeur Dennis te Kloese, die zich door de afwezigheid van technisch directeur Frank Arnesen nadrukkelijker met het transferbeleid is gaan bemoeien.

Hancko is een linksbenige verdediger die werd opgeleid door MSK Zilina. In 2018 pikte Fiorentina hem op, maar een groot succes werd het Italiaanse avontuur niet.  De 22-voudig international van Slowakije speelde slechts vijf wedstrijden in de Serie A, waarna hij de overstap maakte naar Sparta Praag. Bij de Tsjechische club was hij de afgelopen jaren een vaste waarde.

Het contract van Hancko bij Sparta Praag loopt nog twee jaar door. Dat betekent dat de Rotterdammers een transfersom op tafel moeten leggen om de verdediger in te lijven. Volgens FootballTransfers vertegenwoordigt Hancko een transferwaarde van vijf miljoen euro. Daarmee is hij op dit moment de meest waardevolle speler van de Tsjechische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Interessante speler https://www.youtube.com/watch?v=fYx7cxDlbYU

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen