Wijnaldum lijkt spullen te kunnen pakken na mededeling Galtier

12 juli 2022, 13:05

Georginio Wijnaldum reist volgens L'Équipe deze week waarschijnlijk niet mee met de selectie van Paris Saint-Germain voor het trainingskamp in Japan. Christophe Galtier laat de 31-jarige middenvelder thuis.

PSG heeft de wens om de selectie in te krimpen en Wijnaldum lijkt daar een van de slachtoffers van te worden. De Parijzenaars vertrekken vermoedelijk met een selectie van een man of twintig (exclusief jeugdspelers) naar Japan. Daar verblijft de selectie van PSG tussen 16 en 25 juli.

Naast Wijnaldum blijven ook Mauro Icardi, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Ander Herrera, Éric Junior Dina Ebimbe, Rafinha, Sergio Rico, Idrissa Gueye en Abdou Diallo thuis. Leandro Paredes, Danilo Pereira en Thilo Kehrer mogen ook vertrekken, maar zullen als zij de komende dagen geen transfer maken wel meereizen naar Japan.

Lees ook'Uitverkoop bij PSG: Wijnaldum en tien anderen mogen vertrekken'

Voor Wijnaldum lijkt er al na één seizoen een einde te komen aan zijn dienstverband bij PSG. De middenvelder heeft niet aan de verwachtingen voldaan en mag ondanks een doorlopend contract uitkijken naar een nieuwe club. Met het oog op het WK lijkt ook voor Wijnaldum een transfer een logische keuze. Speelt hij de komende maanden niet of nauwelijks, dan lijkt de kans klein dat bondscoach Louis van Gaal hem meeneemt naar Qatar.

Lees ook: PSV droomt van Wijnaldum

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou mooi zijn als hij terug keert naar zijn roots in Zuid!.

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die foto met doos is echt geweldig, daar passen allerlei mooie onderschriften bij, zoals “ondanks riant salaris moet Wijnaldum verhuizing naar huurclub zelf doen”, of “Wijnaldum gespot tijdens wekelijkse krachttraining: ophalen van salaris”.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen