Lamprou verlaat PEC Zwolle en tekent bij mede-degradant

12 juli 2022 – Kostas Lamprou keert na vijf jaar terug bij Willem II. De Tilburgers hebben een principe-akkoord bereikt met PEC Zwolle over de overgang van de dertigjarige doelman.

Lamprou verlaat PEC Zwolle en tekent bij mede-degradant

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Willem II meldt op de eigen website dat de komst van Lamprou rond is als hij de medische keuring goed doorstaat en de laatste formaliteiten worden afgehandeld. Bij PEC Zwolle beschikte de keeper over een contract dat nog één jaar doorliep.

Lamprou zal bij Willem II de concurrentie moeten aangaan met Joshua Smits, die eerder deze zomer overkwam van FK Bodø/Glimt. Timon Wellenreuther (teruggekeerd naar RSC Anderlecht) en Jorn Brondeel (SK Beveren) vertrokken juist.

Met Lamprou haalt Willem II een ervaren doelman in huis, die tussen 2014 en 2017 eerder in Tilburg te bewonderen. In die periode speelde hij 110 officiële wedstrijden voor de club die het afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd