Goed nieuws voor Feyenoord: 'blessure Kökçü lijkt mee te vallen'

12 juli 2022, 17:15

Goed nieuws voor Feyenoord: de blessure van Orkun Kökçü lijkt mee te vallen. De middenvelder moest zich eerder deze dinsdag geblesseerd van het trainingsveld laten dragen.

Volgens Martijn Krabbendam zou het gaan om een lichte kneuzing. Daarmee lijkt de ernst van de blessure dus mee te vallen. Maar de verslaggever van Voetbal International wijst er wel op dat het gaat om 'onofficiële' berichten. Feyenoord zelf heeft er nog niet op gereageerd.

Kökçü is deze zomer één van de meest besproken spelers bij Feyenoord. De international van Turkije heeft een sterk seizoen achter de rug en kan zich dus verheugen op de belangstelling van meerdere Europese (top)clubs. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft hij zijn stempel echter nog niet kunnen drukken.

De middenvelder meldde zich vorige week weer op het trainingsveld en reisde ook met de selectie mee naar Oostenrijk, maar moest het trainingskamp voortijdig verlaten. Kökçü voelde zich niet lekker en kwam daardoor niet in actie tegen RB Salzburg. Hij maakte dinsdag zijn rentree op het trainingsveld, maar zijn sessie duurde dus niet heel lang.

Bekijk ook: Kökçü door stafleden van het veld gedragen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou, de redactie zit er boven op hoor.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen