Triest: Lewandowski met de dood bedreigd na uiten vertrekwens

12 juli 2022, 19:35

Heftig nieuws uit Duitsland: aanvaller Robert Lewandowski heeft na het delen van zijn vertrekwens bij Bayern München doodwensen ontvangen. De spits wordt volgens dagblad BILD bedreigd, sinds hij aangegeven heeft weg te willen. FC Barcelona zou de Pool dolgraag presenteren, al is een overgang momenteel nog wel ver weg.

Lewandowski stond ondanks alles dinsdag gewoon weer op het trainingsveld van Der Rekordmeister, maar een klein gedeelte van diens achterban is allesbehalve blij met de spits. Maandagavond keerde de Pool weer terug in Beieren, maar deed dat naar verluidt zonder zijn vrouw en kinderen. Dat zou te maken hebben met de bedreigingen, die dus wel degelijk serieus genomen worden.

De voorzorgsmaatregelen zijn duidelijk genomen, het is onduidelijk of Lewandowski ook aangifte gaat doen van de bedreigingen aan zijn adres. In welke vorm en hoedanigheid die zijn gedaan, daar doet de Duitse ochtendkrant overigens geen uitlatingen over. Mogelijk heeft dat ook te maken met het onderzoek. Wel is ook duidelijk geworden dat hij niet verder openlijk in de weg gaat liggen om een transfer naar Catalonië alsnog te forceren.

Lees ookWaarom FC Barcelona ver wil gaan voor de 33-jarige Lewandowski

Lewandowski naar Barcelona?

Of de deal waarom de aanvaller bedreigd wordt überhaupt doorgang vindt, is uiterst onzeker. Hoewel FC Barcelona ver wil gaan voor de routinier, zijn de financiële mogelijkheden van de club enigszins beperkt en wil Bayern München nog altijd niet meewerken. Technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft al laten weten dat de club de spits aan zijn nog eenjarige contract wil houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen