John de Jong duidelijk: "Gakpo en Sangaré houden is topprioriteit"

13 juli 2022, 10:51   Bijgewerkt: 13 juli 2022, 10:56

John de Jong gaat er alles aan doen om zijn sterspelers Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré langer aan PSV verbonden te houden. Het duo kan rekenen op veel interesse uit het buitenland, maar de Eindhovenaren hopen het duo tot een langer verblijf te kunnen verleiden.

Qua inkomende transfers staat PSV er goed op. Het begeerde duo behouden behoort daardoor nu tot de belangrijkste taken van de technisch directeur. "Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit", aldus De Jong in gesprek met Voetbal International. "Hoe moeilijk dit wordt, kan ik op dit moment niet aangeven."

Lees ook: Waarom PSV dit jaar de hegemonie van Ajax gaat doorbreken

Voor PSV wacht al snel een belangrijke periode. "Wij willen dat zij blijven en zij weten ook dat er begin augustus een heel belangrijke periode voor PSV aanbreekt met het oog op Champions League-kwalificatie. Zij weten wat wij willen. Mocht Gakpo bijvoorbeeld toch vertrekken, dan wordt het een heel grote uitdaging spelers van hetzelfde niveau of beter terug te halen die er ook nog direct staan."

PSV versterkte zich deze zomer al met doelman Walter Benítez, Guus Til, Luuk de Jong, Ki-Jana Hoever en Xavi Simons. Uit de basisploeg van afgelopen seizoen vertrokken Yvon Mvogo, Mario Götze en Eran Zahavi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen