'Newcastle wil voormalig Willem II-sensatie recordaankoop maken'

13 juli 2022, 11:13

Newcastle United ziet in Alexander Isak de ideale versterking voor de voorhoede. De aanvaller van Real Sociedad, die in het verleden nog furore maakte bij Willem II, moet voor een recordbedrag de overstap gaan maken naar de Premier League.

Dat meldt The Telegraph. Newcastle United zou naar verluidt een bedrag van rond de vijftig miljoen euro overhebben voor de 22-jarige aanvaller. Daarmee zou hij in één klap de duurste aanwinst ooit zijn voor de steenrijke club. Het record staat nog altijd op naam van Joelinton, voor wie Newcastle in het seizoen 2019/20 44 miljoen euro betaalde. Hij speelde destijds voor TSG Hoffenheim.

Isak geldt al jaren als een grote belofte in het internationale voetbal. De Zweed werd door Borussia Dortmund al op jonge leeftijd weggeplukt bij AIK. Doorbreken bij Dortmund lukte de spits niet, maar mede dankzij een succesvol halfjaar op huurbasis bij Willem II verdiende hij een transfer naar Real Sociedad. In Spanje staat zijn teller na 102 wedstrijden op 32 goals.

Mount

Mason Mount gaat zijn contract bij Chelsea verlengen, zo geeft de middenvelder toe in gesprek met Sky Sports. De Engelse middenvelder is een zeer gewaardeerde kracht bij de Londense club. Nadat hij werd verhuurd aan Vitesse en Derby County, behoort Mount tot de vaste waarden in de ploeg van huidig coach Thomas Tuchel. "Ik ben heel gelukkig hier en kan niet wachten op de toekomst", verklaarde hij zijn wens om te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen