United-update Sky Sports: De Jong, Antony, Martínez & Eriksen

13 juli 2022, 11:48

Manchester United roert zich op de transfermarkt. De Engelse topclub van hoofdcoach Erik ten Hag is tot de conclusie gekomen dat versterkingen op diverse posities noodzakelijk zijn, maar eenvoudig gaat het allesbehalve. Sky Sports heeft een grote update over de beoogde versterkingen.

De naam van Frenkie de Jong wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De deal blijkt echter gecompliceerd. Er is een overeenstemming bereikt over een akkoord ter waarde van 65 miljoen euro exclusief bonussen, maar het blijkt een 'problematische deal'. De Jong zou zelf geen intentie hebben om te vertrekken, terwijl ook Barça daar niet aan mee wil werken. De middenvelder heeft bovendien nog enkele miljoenen aan salaris tegoed van de Spaanse club.

United denkt momenteel al aan alternatieven voor de positie waar De Jong zou moeten spelen. Voor de rol als aanvallende middenvelder is Christian Eriksen in beeld. De onderhandelingen naderen een akkoord. Eriksen lijkt zijn handtekening te gaan zetten onder een driejarige verbintenis. Daarvoor moet hij echter wel eerst de medische keuring doorstaan.

De topclub wil bovendien nog winkelen bij Ajax, de oud-werkgever van Ten Hag. United is ervan overtuigd dat Lisandro Martínez de overstap naar de Premier League wil maken en werkt aan een akkoord met Ajax. Ook Antony is nog altijd in beeld. Zijn komst heeft eveneens prioriteit, aangezien vooral de voorhoede van Ten Hag een kwaliteitsimpuls nodig heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RSLD221
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe is dit nieuws?? Dit hebben we al 10 x gelezen. Grote headline alsof er iets nieuws te melden is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen