Vertrek Senesi niet nabij: "Dat is altijd lastig met Nederlanders"

13 juli 2022, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marcos Senesi is nog altijd speler van Feyenoord, al blijft het de vraag hoe lang hij nog in Rotterdam blijft. De centrumverdediger wordt altijd gevolgd door de nodige clubs uit grote Europese competities. Zaakwaarnemer Danilo Caravello kent echter een groot struikelblok voor Senesi.

"Dat blijft in het geval van Senesi zijn prijskaartje", vertelde Caravello in een interview met SerieANews. Het is nooit gemakkelijk om zaken te doen met Nederlanders. Senesi is een speler waar veel clubs aandacht voor hebben, maar uiteindelijk komt er niets van terecht. Dat komt dan door het niet kloppen van het financiële plaatje of dat Feyenoord hem niet wil verkopen."

Senesi wordt al een tijdje gelinkt aan het Spaanse Sevilla, terwijl Newcastle United al langer op de markt is voor de linkspoot van Feyenoord. "In het geval van Newcastle verbazen die geruchten me niet. Als een club uit Engeland hem zou willen hebben, dan zullen ze hem ook wel krijgen. De financiële mogelijkheden zijn daar toch een stuk hoger dan voor de andere competities in Europa."

Feyenoord zal willen wachten

Het lijkt er echter niet op dat Feyenoord de 25-jarige Argentijn op dit moment zomaar van de hand wil doen. De Rotterdammers namen immers al afscheid van Tyrell Malacia, terwijl Ramon Hendriks zwaar geblesseerd is. Op dit moment zijn er nog geen vervangers vastgelegd. Senesi ligt nog tot medio 2023 vast. Feyenoord heeft de optie om dat contract met een jaar te verlengen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen