Mvogo vindt na twee seizoenen bij PSV onderdak in Frankrijk

13 juli 2022, 23:20

Yvon Mvogo heeft woensdagmiddag een contract voor twee seizoenen getekend bij FC Lorient. De doelman uit Zwitserland laat RB Leizpig daarmee definitief achter zich. De Duitsers verhuurden de 28-jarige sluitpost de afgelopen twee jaar al aan PSV.

"Het project dat FC Lorient mij heeft aangeboden is erg interessant", laat de nieuwe goalie na zijn contactondertekening weten op website van zijn nieuwe werkgever. "Het geeft een grote voldoening om te gaan beginnen aan dit mooie avontuur. Ik kijk er nu al naar uit om bij Lorient te beginnen, mijn ervaring in te brengen en de club te helpen de gestelde doelen te bereiken."

Mvogo stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij PSV, dat hem huurde van Leipzig. Zijn periode in Eindhoven was niet erg succesvol. Hij begon als eerste doelman, maar werd na meerdere fouten gepaseerd door Joël Drommel. Die ging echter ook vaak de fout in en dus keerde Mvogo terug onder de lat. Hij sloot zijn periode in het Philips Stadion dus wel af als eerste doelman.

Walter Benítez

PSV heeft inmiddels alweer een tijdje de nieuwe eerste doelman onder contract staat. Walter Benítez kwam onlangs transfervrij over van OGC Nice en wordt zo goed als zeker de eerste keus van trainer Ruud van Nistelrooij. Drommel is echter ook nog steeds van de partij in Eindhoven, waar hij ongetwijfeld voor zijn kans wil gaan. Benítez heeft op zijn beurt voor drie jaar getekend bij PSV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen