Danilo ambitieus met Feyenoord en wil titel van Ajax afnemen

14 juli 2022, 08:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-aanwinst Danilo (23) heeft grote plannen met zijn nieuwe club. De aanvaller stelt dat er weinig niveauverschil is tussen zijn oude en nieuwe werkgever en dat betekent dat men in Rotterdam-Zuid volgens hem het hoogste moet nastreven: de landstitel.

"Feyenoord is een grote club, met een grote aanhang, een geweldig stadion, veel supporters en goede spelers. Moet ik dan zeggen dat ik er niet in geloof dat we kampioen kunnen worden?", vraagt de spits zich hardop af tegenover Voetbal International. Eerder deelde hij tijdens zijn verhuurperiode bij FC Twente dezelfde boodschap aan zijn medespelers.

"Ik wist ook wel dat het bijna onmogelijk was", vervolgde Danilo iets realistischer over zijn periode in Enschede. Maar volgens hem wil hij daarmee laten zien dat hij het hoogste wil nastreven als voetballer en dat moet men in De Kuip ook doen. "Nu ik hier ben, zeg ik hetzelfde als bij FC Twente en dit keer een stuk overtuigender", geeft hij zelf in elk geval het goede voorbeeld.

Lees ookGewaagde uitspraak: Danilo ziet geen kwaliteitsverschil met Ajax

De spelers van Feyenoord maken in elk geval indruk op de aanvaller. "Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, die kunnen bij Ajax mee. En ik geniet helemaal van Fredrik Aursnes. Hij laat voetbal er zo makkelijk uitzien: nooit balverlies, altijd de goede oplossing", had Danilo oog voor zijn medespelers de laatste tijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

😂Trauner bij Ajax mee.. meneer zit aan de poeders.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk eerder dat die slak blind aan de poeders zit 😂, trauner zou zeker mee kunnen mevrouw kramer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen