Yilmaz wil twee jaar vlammen bij Fortuna: "Ben hier om te scoren"

14 juli 2022, 17:55

Burak Yilmaz is gepresenteerd bij Fortuna Sittard. De aanvaller tekende een vijfjarig contract bij de Limburgse club, waar hij in eerste instantie twee seizoenen gaat spelen. Daarna gaat de spits zich richten op zijn loopbaan na het voetballen.

"Ik ben heel blij hier te zijn en ik hoop dat we erg succesvolle jaren zullen hebben", wordt de spits geciteerd door De Telegraaf. "Ik ben hier om te scoren en te winnen. Maar natuurlijk moet ik op mijn 36e ook aan de toekomst denken. Dit project is goed toepasbaar in mijn eigen toekomst. Ik wil hier graag onderdeel van uitmaken. Na mijn twee jaar als speler zullen we bekijken welke mogelijkheden er zijn wat mijn rol betreft."

De aanvaller, die de afgelopen jaren bij Lille OSC onder contract staat, is topfit. Dat stelt Yilmaz zelf. "Ik heb vorig seizoen met Champions League en interlands bijna 50 wedstrijden gespeeld. Ik heb alles gespeeld en ben 36 jaar. De fysiotherapeut heeft me gezegd dat ik de vakantie nodig had voor mijn herstel, maar ik zal snel beginnen." De spits ging meteen na zijn persconferentie het trainingsveld op.

Isitan Gün

Eigenaar Isitan Gün is blij met de komst van aanvaller, die in het verleden bij de Turkse topclubs Galatasaray, Besiktas en Fenerbahçe onder contract stond. "Burak is een iconische voetbalspeler, we verwelkomen hem met het hele hart. We zijn heel verheugd, blij en trots. Dit is een hele belangrijke dag voor de club. Ik denk dat ik niet meer hoef te vertellen wat hem kenmerkt als speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen