'Bayern-aanvaller legt vertrekwens naast zich neer en tekent bij'

14 juli 2022, 14:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Serge Gnabry ligt mogelijk toch in München. De aanvaller leek op weg naar de uitgang, maar inmiddels zou een akkoord over een nieuw contract bij Bayern in het verschiet liggen. Momenteel ligt hij nog vast tot medio 2023, maar daar komen waarschijnlijk nog wat jaren bij.

Mocht hij daadwerkelijk een nieuw contract tekenen, dan is dat een verrassing. De afgelopen maanden liet hij meerdere keren weten dat hij graag een nieuwe stap wilde maken. "Waardering moet van beide kanten komen", liet de buitenspeler eerder al weten. Daarmee doelde hij op het feit dat de clubleiding eerst met Kingsley Coman, Thomas Müller en Manuel Neuer aan de onderhandelingstafel plaatsnam voor hij aan de beurt was.

Chelsea informeerde bij Bayern München naar de vraagprijs van Gnabry en ook Real Madrid werd genoemd als mogelijke bestemming. De Duitse topclub was echter vanaf het begin duidelijk: de club wilde niet meewerken aan een vertrek. Dat terwijl er behoorlijk wat opties zijn voor trainer Julian Nagelsmann. Hij kan in de voorhoede namelijk ook beschikken over Coman, Leroy Sané, Jamal Musiala, Sadio Mané en Robert Lewandowski, al staat die op de radar van FC Barcelona.

Kicker en BILD weten dat Gnabry waarschijnlijk toch bij gaat tekenen. De clubleiding dreigde hem op de tribune te zetten als hij transfervrij een nieuwe club wilde vinden, maar dat lijkt dus niet te gebeuren. Naar verluidt tekent hij een nieuw contract tot medio 2027. Alleen de laatste details moeten nog besproken worden voor de handtekening gezet kan worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen