PEC Zwolle strikt geboren Arnhemmer met Bundesliga-ervaring

14 juli 2022 – PEC Zwolle heeft zich versterkt met Jimmy Kaparos (rechts op foto). De technische staf van de Zwollenaren is de afgelopen weken overtuigd geraakt van de kwaliteiten van de twintigjarige controleur, die ook als verdediger uit de voeten kan.

PEC Zwolle strikt geboren Arnhemmer met Bundesliga-ervaring

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kaparos sloot aan het begin van de voorbereiding aan bij PEC Zwolle in de hoop een contract te verdienen. De geboren Arnhemmer kwam de afgelopen seizoenen uit voor Schalke 04, waar hij in het seizoen 2020/21 zijn debuut in de Bundesliga maakte. Meer speeltijd kreeg hij niet op het hoogste niveau van Duitsland. Wel speelde Kaparos 55 wedstrijden namens het tweede elftal van Schalke in de Regionalliga West.

"Voor mij is deze voorbereiding heel belangrijk geweest. Omdat ik van Schalke 04 de ruimte kreeg om elders te kijken en PEC Zwolle mij graag aan het werk wilde zien, ben ik vol goed moed de voorbereiding ingestapt. Ik heb op trainingen en in wedstrijden mijn stinkende best gedaan en dan is het ontzettend fijn om te horen dat de trainers zo positief over me zijn. Ik heb heel veel zin heb in het komende seizoen met PEC Zwolle", reageert de kersverse aanwinst van de Zwollenaren.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn stelt dat Kaparos indruk heeft gemaakt in de afgelopen weken. "Wat wij in de voorbereiding van hem hebben gezien is veelbelovend. Niet alleen in verdedigend opzicht, maar ook aanvallend mag hij zich graag laten gelden", aldus Boudesteyn, die eerder onder meer Lennart Thy, Bart van Hintum en Jordy Tutuarima vastlegde voor de club die dit seizoen uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd