Timber-mania losgebarsten, maar Feyenoord lijkt niet kansrijk

14 juli 2022, 17:47

Feyenoord heeft zich gemengd in de strijd om Quinten Timber, maar lijkt niet kansrijk. Het is volgens Voetbal International de verwachting dat de Rotterdammers het financieel zullen gaan afleggen, ondanks dat zij ver willen gaan om de middenvelder over te nemen van FC Utrecht.

Voetbal International bevestigt de berichtgeving van De Telegraaf dat Feyenoord zeer concreet is voor Timber. De jeugdinternational staat echter bij veel clubs op het lijstje, waaronder Ajax en PSV. Bovendien zouden clubs uit grotere Europese competities overwegen een bod uit te brengen op de middenvelder, die nog tot medio 2024 vastligt in Utrecht.

Door de belangstelling van Feyenoord is de Timber-mania nu echt losgebarsten. Utrecht houdt rekening met een vertrek van de middenvelder, die zich in zijn debuutseizoen in de Eredivisie bij veel clubs in de kijker heeft gespeeld. Onder anderen Taylor Booth en Rocco Shein zouden Timber kunnen vervangen, al is het de vraag of zij al klaar zijn voor het grote werk.

Cordoba, Zeefuik en Amrabat

Utrecht is volgens Spaanse media dicht bij de komst van Go Ahead Eagles-smaakmaker Inigio Córdoba, maar volgens VI speelt er op dit moment niets. Deyovaisio Zeefuik is eveneens niet in beeld bij de Domstedelingen. Utrecht maakt wel werk van de komst van de ervaren Nordin Amrabat. Het probleem is dat AEK Athene hem niet transfervrij wil laten gaan en Utrecht niet van plan is een transfersom te betalen voor de 35-jarige speler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou gelijk de beste zijn daar, wil hem ook niet in dat Tenue zien. Maar voor zijn ontwikkeling wel het beste of een buitenlandse club waar die sowieso speelt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens de media is feyenoord met heel veel spelers bezig . Meer dan de helft zijn onzin verhalen . En als ze dan ergens anders heen gaan ,heeft feyenoord het weer laten lopen . Dat is de media vandaag de dag . Neem nu zo'n krabbedam die tegen over slot zit en dan weet wat er gaat gebeuren allemaal . Het moet allemaal niet gekker worden. We gaan wel zien en horen wat er wel of niet komt

MKQX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wordt inderdaad wel veel onzin de wereld ingeslingerd

GerardPluim14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oke

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen