Eriksen koos bewust voor Ten Hag: "Duidelijk een fantastische coach"

15 juli 2022, 16:13

Christian Eriksen heeft officieel gekozen om zijn carrière voort te zetten bij Manchester United. Bij het maken van die keuze speelde de aanwezigheid van hoofdtrainer Erik ten Hag een grote rol. Dat vertelde de tweede zomeraanwinst na het afronden van zijn transfer op het clubkanaal. 

Ten eerste was het uiteraard ook de grote club zelf die hem aansprak. "Manchester United is een speciale club. Ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb al het voorrecht gehad om vaak op Old Trafford te spelen, maar om dat in het rood van United te doen, zal een geweldig gevoel geven."

Ten Hag

Lof was er ook volop voor Ten Hag, die hem eind 2021 bij Ajax liet meetrainen om weer fit te worden na zijn hartaanval die zomer. "Ik heb zijn werk bij Ajax gezien en weet hoeveel detail en voorbereiding hij en zijn staf in elke dag steken. Het is duidelijk dat hij een fantastische coach is."

"Nu ik met hem heb gesproken en meer heb geleerd over zijn visie en de manier waarop hij zijn team wil laten spelen, ben ik nog enthousiaster over de toekomst", ging hij verder. "Ik heb nog steeds grote ambities in het voetbal. Ik weet dat ik nog veel kan bereiken, en dit is de perfecte plek om mijn reis voort te zetten."

Lees ook: Ten Hag gunt herstelde Eriksen nieuwe kans in de top

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen