'Stunt in KKD: Beugelsdijk voegt zich bij grote plannen Helmond Sport'

15 juli 2022, 16:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tom Beugelsdijk gaat zijn carrière een verrassend vervolg geven. De 31-jarige, transfervrije verdediger staat op het punt een driejarig contract te tekenen bij Helmond Sport. De transfer toont nog maar eens aan dat de Keuken Kampioen Divisie-club zeer ambitieuze plannen heeft.

Beugelsdijk liep deze zomer uit zijn contract bij Sparta en kon dus op zoek naar een nieuwe club. RKC Waalwijk had interesse, maar ook Helmond Sport was al een tijdje met hem in gesprek. Het Eindhovens Dagblad kon vrijdagmiddag melden dat de keuze uiteindelijk op laatstgenoemde club is gevallen. De verwachting is dat hij morgen (zaterdag) gepresenteerd zal worden. In gesprek met ESPN wilde technisch manager Louis Coolen de transfer overigens nog niet bevestigen, al leek zijn reactie wel veel te verraden.

Dat Beugelsdijk de opvallende keuze maakt om bij de hekkensluiter van het afgelopen seizoen te gaan voetballen, heeft alles te maken met de ambitieuze plannen van de Keuken Kampioen Divisie-club. Zo is er uitgesproken dat Helmond Sport zich dit seizoen al wil plaatsen voor de play-offs om promotie, en het binnen drie seizoenen ook daadwerkelijk wil promoveren. De komst van Beugelsdijk onderstreept die plannen, zoals eerder ook al gold voor ervaren versterkingen als Elmo Lieftink en Peter van Ooijen.

Eerherstel

Helmond Sport zal de eerste drie wedstrijden overigens nog niet kunnen beschikken over Beugelsdijk. De verdediger kreeg een schorsing opgelegd omdat hij online gegokt zou hebben op wedstrijden in de Eredivisie. Eerder werd hij ook verdacht van matchfixing, maar na onderzoek van de politie bleek hier geen bewijs voor. Met de transfer wil Helmond Sport hem daarom de kans bieden op eerherstel, zoals de regionale krant dat omschreef. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja dat is een beste stunt dat Houthakker Beugelsdijk weer een club heeft weten te vinden. Andersom vind ik het niet echt een stunt. Dan kan zijn totaal van 82 gele kaarten en 5 rode kaarten nog een beetje opgeschroefd worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen