'Stunt in KKD: Beugelsdijk voegt zich bij grote plannen Helmond Sport'

15 juli 2022 – Tom Beugelsdijk gaat zijn carrière een verrassend vervolg geven. De 31-jarige, transfervrije verdediger staat op het punt een driejarig contract te tekenen bij Helmond Sport. De transfer toont nog maar eens aan dat de Keuken Kampioen Divisie-club zeer ambitieuze plannen heeft.

'Stunt in KKD: Beugelsdijk voegt zich bij grote plannen Helmond Sport'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Beugelsdijk liep deze zomer uit zijn contract bij Sparta en kon dus op zoek naar een nieuwe club. RKC Waalwijk had interesse, maar ook Helmond Sport was al een tijdje met hem in gesprek. Het Eindhovens Dagblad kon vrijdagmiddag melden dat de keuze uiteindelijk op laatstgenoemde club is gevallen. De verwachting is dat hij morgen (zaterdag) gepresenteerd zal worden. In gesprek met ESPN wilde technisch manager Louis Coolen de transfer overigens nog niet bevestigen, al leek zijn reactie wel veel te verraden.

Dat Beugelsdijk de opvallende keuze maakt om bij de hekkensluiter van het afgelopen seizoen te gaan voetballen, heeft alles te maken met de ambitieuze plannen van de Keuken Kampioen Divisie-club. Zo is er uitgesproken dat Helmond Sport zich dit seizoen al wil plaatsen voor de play-offs om promotie, en het binnen drie seizoenen ook daadwerkelijk wil promoveren. De komst van Beugelsdijk onderstreept die plannen, zoals eerder ook al gold voor ervaren versterkingen als Elmo Lieftink en Peter van Ooijen.

Eerherstel
Helmond Sport zal de eerste drie wedstrijden overigens nog niet kunnen beschikken over Beugelsdijk. De verdediger kreeg een schorsing opgelegd omdat hij online gegokt zou hebben op wedstrijden in de Eredivisie. Eerder werd hij ook verdacht van matchfixing, maar na onderzoek van de politie bleek hier geen bewijs voor. Met de transfer wil Helmond Sport hem daarom de kans bieden op eerherstel, zoals de regionale krant dat omschreef. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd