Suárez en Fàbregas keren voor even terug bij FC Barcelona

16 juli 2022, 13:33

Luis Suárez en Cesc Fàbregas keren voor even terug op het complex van Ciutat Esportiva Joan Gamper. De ex-spelers van FC Barcelona krijgen van hun voormalig werkgever de kans om in Barcelona te werken aan hun conditie. Er is geen sprake van een eventuele terugkeer naar het Camp Nou.

Suárez (35) en Fàbregas (35) zitten momenteel zonder club, maar willen graag fit zijn als een club besluit ze op te pikken. De aanvaller kreeg geen nieuw contract bij Atlético Madrid is dus transfervrij op zoek naar een nieuwe uitdaging. De middenvelder was niet langer nodig bij AS Monaco, waar hij de afgelopen drie seizoenen onder contract stond. Ook Fàbregas geniet dus een transfervrije status.

Terwijl Suárez en Fàbregas zich in Barcelona in het zweet werken, is het verder rustig op het Catalaanse trainingsveld. Het eerste elftal van trainer Xavi reist namelijk af naar de Verenigde Staten, waar de voorbereiding wordt hervat. Er worden fraaie oefenwedstrijd afgewerkt op Amerikaanse bodem. Barcelona speelt tegen Inter Miami, Real Madrid, Juventus en New York Red Bulls.

Een rentree van Suárez en Fàbregas zit er sowieso niet in. Beide spelers worden momenteel gelinkt aan een vertrek naar de Italiaanse velden. Monza wil graag aan de haal gaan met de Uruguayaan, terwijl de Spanjaard op het lijstje van Como staat. Suárez werd ook in verband gebracht met een vertrek naar de Major League Soccer. Dat lijkt de ex-Ajacied echter niet te zien zitten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen